dimecres, 5 de maig del 2010

PROMOCIÓ DELS OFICIS A L' IES OLIVAR GRAN

























El passat dijous dia 29 d'Abril ens varem desplaçar amb els alumnes del IES (acompanyats per el cap d'estudis i autoritzacions paternes) a les instal·lacions de Garatge Sala, a on varem gaudir de la presència de Dani Sala, Albert Cap de Taller i tota la seva plantilla.
La visita a les instal·lacions va començar per recórrer tot el taller mecànic, és va explicar als alumnes les seccions que hi ha dins un taller i en què consta cada feina i cada departament. Varen poder comentar, preguntar aspectes dubtes que sorgien durant el recorregut de la visita.
A continuació varem visitar la part de venda a on tenen exposats el cotxes, s' els hi explica amb quines marques treballen, anècdotes dels últims models de vehicles que tenen a la venta, qui atent al client...
Per acabar la visita a les instal·lacions passem a una aula de Garatge Sala, per a poder comentar, debatre tot el que els nois, noies han visitat. Entre Albert i Dani expliquen el transcurs de l'empresa, com ha evolucionat, que tenen treballadors que treballen amb ells des de que tenien 14 anys (ara en tenen cap a 35 anys), es debaten els departaments de recanvis, tramitació de garanties, la part comercial i administrativa.
S'obre un petit debat a on un a un exposa el que més li ha agradat de les instal·lacions, es pregunta qui vol ser mecànic, planxista, comercial..amb els nois, noies.