divendres, 30 d’abril del 2010

ASSEMBLEA DEL SECTOR NÀUTIC A EMPURIABRAVA







Ahir al vespre a les 20:00 de la tarda, va tenir lloc una petita reunió amb els empresaris del sector Nàutic d' Empuriabrava i Castelló d'Empúries.

La ponència la va dur a terme el President de la Fundació Rafel Aguilera, acompanyat per Susanna Olea, Joan Caritg (patró de la Fundació) un dels nostres socis col·laboradors Helimotor i un dels nostres voluntaris Enric Calvo. Varen assistir autoritats municipals: Regidor de serveis socials, regidor de Promoció Econòmica, Tècnics; Josep Roca, Josep Lorca i un representant dels IES del sector. Per la vassant empersarial varen assistir 10 empreses de Nàutica del sector.

Durant l' acte es va trasmetre als assistents per què es va fundar la Fundació, per què la volem donar a conèixer i què pot aportar.

És va informar dels cursos que em dut a terme del sector Nàutic i els futurs que volem que és realitzin. Es va informar del projecte pilot que estem organitzant amb voluntaris a l'IES OLIVAR GRAN de Figueres, la nostra implicació amb els nois i noies d' abandó escolar. Es va informar del projecte singular. A cont¡nuació els hi varem mostrar el nostre video i varem donar torn obert de precs i preguntes.
Va ser un debat molt interessant en el qual els empresaris varen recalcar que és difícil trobar gent formada, que s'han de formar de joves i que poder degut en la situació econòmica que ens trobem tot s'està estabilitzant i poder es trobaran aprenents joves que vulguin aprendre l'ofici. Els representants municipals van recalcar l' importància del projecte singular, i els nois en l' abandó escolar.

La Fundació excusa als patrons que no varen poguer venir i dóna les gràcies a tots els assistents que varen assisitir a l' acte.